MÉRETES ING, A LEGJOBB ÁRON

 

 

 

Sokan azt gondolják, hogy a méretre készített ruhák sokba kerülnek. Ön is ezt véli? A Taboo-nál nem így van. Ingeink egyediek, Önre készül. Úgy, ahogy Ön szeretné. Egyedi szín összeállítás, egyedi tűzőcérna, egyedi gallér, emblémázható, monogramozható. Kell ennél több? 

A méretes ing többé nem luxus. Budapesten a legjobb ár-értékben kínáljuk Önnek méretes ingeinket. Azt megigérhetjük Önnek, hogy inge magas minőségű és teljesen egyedi lesz, amivel Ön kitünhet a tömegből.

  

MIÉRT JÓ A MÉRETES ING?

  

 A boltok konfekció méretei nem mindenkinek megfelelőek. Nem vagyunk egyformák. Valakinek a karja hosszú vagy rövid, valaki pocakos. Ez ne jelentsen Önnek gondot!  Mi Önre gyártjuk az ingjét az Ön saját elképzelése szerint!

A méretes ing tökéletes megjelenést biztosít Önnek a fontos alkalmakra. Nálunk megtalálja az ízlésének megfelelő egyedi méretre készült ingét. Nagyon kedvező áron és kimagasló minőségben kínáljuk méretre készült ingeinket. 

  

Minden szegmensében illeszkedik az Ön test felépítéséhez:
 • Hossza és bősége, a nyak mérete is tökéletesen illeszkedik Önre,
 • Az ujja hossza követi az öltöny viselés szabályait,
 • Nem lóg vagy feszül az ing,
 • Nem ráncosodik, mindig szép tartása van.
Végtelen variációk sora:
 • Több, mint 100 féle anyag és 
  ezek végtelen kombinációja
 • Többféle alapanyag (100% pamut, pamut-poliészter,
  vasalás könnyített)
 • Többféle Fazon (slim fit..),
  Gallér, Kézelő, Zseb, Cérna szín, Gomb

 

HOGY JUTHAT HOZZÁ KEDVEZŐ ÁRON MÉRETES INGÉHEZ?

 

Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy csatlakozik TABOO Törzsvásárlói Klubhoz. Klub tagjaink 30% kedvezménnyel, nagykereskedelmi áron vásárolhatnak honlapjainkon, outletünkben és Webáruházainkban. 

Ha belép a Törzsvásárlói klubba, minden héten elküldjük Önnek az aktuális kuponkódot, amely 30% kedvezményre jogosítja törzsvásárlóinkat. Lépjen be a Taboo Törzsvásárlói Klubba 2015. év végéig ingyenesen! (Az éves klub tagság díja 12.000Ft, amit 2015. december 31-ig elengedünk)  

AJÁNLATUNK TABOO TÖRZSVÁSÁRLÓI KLUBTAGOKNAK

 

TABOO Törzsvásárlói Klubtagjainknak most rendkívül kedvező áron 19.900 Ft helyett 12.990 Ft-ért juthat hozzá az Önre gyártott egyedi ingéhez. 

Méretes ing

 

Még nem törzsváaárlónk? Regisztráljon és legyen tagja a Taboo Törzsvásárlói KlubnakKlub tagjaink 30% kedvezménnyel, azaz nagykereskedelmi áron vásárolhatnak honlapjainkon, outletünkben és Webáruházainkban. Ha belép a Törzsvásárlói klubba, minden héten elküldjük Önnek az aktuális kuponkódot, amely 30% kedvezményre jogosítja törzsvásárlóinkat.

Lépjen be a Taboo Törzsvásárlói Klubba 2015. év végéig ingyenesen! (Az éves klub tagság díja 12.000Ft, amit 2015. december 31-ig elengedünk)

Nézze meg webáruházunk férfi ing kínálatát.

 

BEJELENTKEZÉS MÉRETVÉTELHEZ

 

A Taboo Törzsvásárlói Klub tagjainak a kényelmesebb kiszolgálás biztosítása végett javasoljuk, hogy a méret vételre előzetesen jelentkezzenek beSegítünk kiválasztani az Ön stílusához, ruhatárához legjobban illő anyagot, színt illetve mintázatot.  Méretvétel személyesen az üzletünkben. Hétköznap 9:00-18:00 -ig 

 

GARANCIA

Mint minden nálunk vásárolt termékre, így Méretes ingeinkre is 2 év garanciát adunk.

taboo garancia

 

 

 

 

 

 

NE HADJA KI AKCIÓNKAT!

Ne feledje, ajánlatunk 2015 december 31-ig érvényes. Ne habozzon, használja ki ezt vissza nem térő lehetőséget, és csatlakozzon TABOO Törzsvásárlói Klubhoz.

Kérdése van? Írjon nekünk!

 AJÁNDÉKOZZON MÉRETES INGET! Vásároljon Ajándék utalványt! 

ajandek-utalvany

 

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RÓLUNK MONDTÁK
 

" Mostanában készítettünk ott inget és zakót. Kiváló minőségben pontosan, gyorsan készültek el. Köszönet érte! " Mária Kopász

" Csak ajánlani tudom mindenkinek, magas színvonalú tökéletes munka amit csinálnak itt. Igaz nem a legolcsóbb üzlet, de a minőség amit kapsz szinte harmad áron elérhető itt. Kitűnő anyagokkal dolgoznak, tényleg Armani minőséggel. Minden variációt megoldanak. Én már két inget vettem itt. Ha ezt márkás üzletben vettem volna 30-35000 alatt nem úsztam volna meg (per db). Egyedi és szép mind a két ing. Személy szerint én nagyon köszönöm a munkájukat. Bátran ajánlom mindenkinek :) :) " oT.